Ledersparring

- Ydelser, jeg tilbyder

Har du lyst til at høre mere om mig eller ønsker at bruge mig i en opgave, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Ledersparring til både nye og erfarne ledere

Jeg tilbyder sparring til ledere i forhold til mange facetter i lederskabet – primært i individuelle forløb, som tager udgangspunkt i netop det niveau og den erfaring, lederen besidder.

Jeg tilbyder ledersparring til ledere på alle niveauer, og indholdet kommer dermed helt an på, hvor lederen er henne i arbejdslivet erfaringsmæssigt og udviklingsmæssigt. Hvis det er en ny leder, kan jeg bl.a. hjælpe med spørgsmål som…

  • Hvordan finder jeg min identitet?
  • Hvordan går jeg fra at gøre til at lede?
  • Hvordan får jeg flyttet mig i forhold til at lede?

Der kan dog være rigtig mange problemstillinger inden for lederbranchen, hvor jeg kan være behjælpelig med sparring, gode råd og værktøjer til at komme videre og få løst problemstillingen – hvad enten du er en ny, uprøvet leder eller har mange års erfaring som leder. Det kan være, at du har brug for hjælp til at få følgeskab fra en medarbejdergruppe, hvordan du får løst en økonomisk udfordring med dertilhørende besparelse, eller hvis du har mistet motivationen og ønsker hjælp til at finde dit drive igen i forhold til dit lederskab. 

Uanset hvad de forskellige udfordringer består af, står jeg klar til at hjælpe med at sikre klog organisering, bedre trivsel, drift og udvikling – og en leder, der leder.

Jeg tilbyder blandt andet:

Jeg står klar til at hjælpe

Kontakt mig og hør mere om jeres muligheder